Logo

Æg med skinkefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 hårdkogte æg
2 spsk kapers
100 g skinke
1 dl cremefraiche
½ salathoved

Æggene pilles og halveres på langs. Æggeblommerne tages ud og hakkes sammen med kapers. Skinken skæres i små terninger. Æg, kapers og skinke blandes med cremefraiche, som derefter fyldes i de halve æg. Æggene anrettes på en bund af strimlet salat. Servér brød og smør til.
Tips : Skulle der blive nogle æg til overs efter middagen, kan de hakkes og lægges på en skive franskbrød, eller i en sandvich.
Tilberedningstid : Ca. 15 min.








Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her