Logo

Æg med fetafyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
50 g feta
1 tsk solsikkeolie
finthakket persille
sennep
paprika
8 sorte oliven
 
Æggene koges hårde, afkøles, pilles og halveres på langs.
Æggeblommerne tages ud og moses med feta og olie.
Smages til med sennep og paprika og fyldes i de halve æggehvider.
Pyntes med oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her