Logo

Æg i sennepssauce og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 nykogte æg
150 g røget bacon i tern
1-2 tsk sennepspulver
50 g smør
50 g hvedemel
ca ½ liter mælk
Salt, peber
 
Rist bacon på en tør pande. Læg det på fedtsugende papir.
Rør sennepspulver ud i lidt vand og lad det trække nogle minutter.
Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og lad det snurre sammen under omrøring.
Spæd lidt efter lidt med mælken, stadig under omrøring.
Lad saucen småkoge et par minutter og smag til med salt, peber og det udrørte sennepspulver.
Læg de endnu varme æg i en varm skål, hæld saucen over og strø bacon på toppen.
 
Tips: Serveres som forret med rugbrød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her