Logo

Halloumi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Halloumi 

 
Halloumi eller haloumi er en ost af cypriotisk oprindelse lavet af en blanding af gede- og fåremælk, og nogle gange også komælk. Dens tekstur beskrives som knirkende. Den har et højt smeltepunkt og kan derfor nemt steges eller grilles, en egenskab, der gør den til en populær køderstatning.

 
Halloumi er en umodnet fast hvid ost med en mild og lidt salt smag (også kendt som ostens bacon). Halloumi knirker på en sjov måde, når man spiser den. Osten fremstilles af en blanding af ko-, gede- og fåremælk (80% komælk).


Se alle de bedste opskrifter med halloumi

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her