Logo

Porrer i safransauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør   
salt og hvid peber  
4-6 porrer  
1 knsp. safran  
2 dl piskefløde  
1-2 spsk citronsaft
 
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene til de er fri for evt. jord. Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm.
Svits så porreringene i en gryde i en spsk smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrene koge møre i ca. 10 minutter.
Smag dem til med lidt salt og citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her