#
Torskebøf:
500 g torskefilet uden skind og ben
1 dl rasp
1-2 spsk rapsolie
Torskeburger:
1 syltet agurk
4 burgerboller
1 salathoved
*
Torskebøf:
Hak torskefileterne med en skarp kniv på et skærebræt til kødet er finthakket uden at være moset.
Ælt fiskekødet med ½ tsk salt og lidt peber.
Form fire bøffer af fiskekødet.
Kom rasp på en tallerken, og vend bøfferne i raspen.
Steg bøfferne i olie på en slip let-pande, ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
Torskeburger:
Tænd ovnen på 200°C.
Skær agurkerne i tynde skiver.
Skyl salaten, og snit den i fine strimler.
Lun bollerne, flæk dem, og fyld med salat, torskebøf og agurkeskiver.
Tips: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Burgeren kan serveres med det fyld, du kan lide.
Prøv også med mangochutney eller remoulade.