Logo

Syltede sild med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltede sild med fennikel

 

Sild på sommerlig vis - lidt søde, lidt sure og med sprød fennikel og milde rødløg.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

4 friske sildefileter

1 dl vand

1 dl eddike

2 spsk sukker

¼ tsk salt

2 hel sort peber

¼ tsk hel sennep

1 lille rødløg (fintsnittet)

1 fennikel (fintsnittet)

1 tsk kapers

 

Tilbehør: rugbrød

*

Klip finnerne af sildefileterne, krydr dem indvendigt med salt og peber og læg dem i en sauterpande foret med bagepapir.

Kog en lage af vand, eddike, sukker og krydderier og tilsæt fintsnittet rødløg og fennikel.

Giv det et opkog og hæld lage og urter over sildene.

Drys med kapers og lad retten simre under låg ca. 5 min.

Server sildene varme, lune eller kolde med rugbrød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her