Logo

Silderuller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

6 små sildefileter
salt efter smag
2 tsk sennep
Hvidt peber efter smag
2 mellemstore løg
 
Lage:
3 dl lagereddike
1 ½ dl vand
½ dl sukker
2-3 laurbærblade
 

* Tilberedning

Drys fileterne med salt og lad dem trække 10 min.
Skyl og tør dem.
Stryg sildene med sennep og drys med peber.
Hak det ene løg og fordel det på sildene, og rul sildene herom.
Læg dem side om side i en dyb pande.
Kog lagen, til sukkeret er opløst, og hæld den over sildene.
Lad retten simre i 5 min.
Lad sildene svale i lagen og servér dem med skivet løg. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her