Logo

Røgede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede sild

 

De bedste røgede sild her i landet kommer fra Bornholm - »det bornholmske guld« kalder man dem. De ryges over åben ild og den helt specielle smag kommer fra elletræet, man fyrer med.

En nyrøget sild serveres således:

 

Skær hoved og hale af silden, rens den omhyggeligt for ben, men lad den ligge i skindet.

Til silden serveres en rå æggeblomme, fintklippet purløg og radiser.

Sæt groft salt på bordet samt hjemmebagt rugbrød og smør.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her