Logo

Røgede sild i lage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede sild i lage

 

Prøv at give røgede sild nyt sommerligt tilbehør.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 5 min. Marinering: ca. 12 timer.

 

#

4 friskrøgede sild

Lage:

2 dl eddike

120 g sukker

3-4 laurbærblade

8-10 hele peberkorn

2 kryddernelliker

 

Tilbehør:

2 hårdkogte æg

1 bundt radiser

1 løg

1 lille bundt purløg

groft rugbrød med smør

*

 

KOG ingredienserne til lagen igennem, til sukkeret er opløst.

Hæld lagen i en skål, og lad den køle helt af.

 

TRÆK skindet af sildene, og skær fileterne fra benene.

Læg sildene i et dybt fad, hæld den kolde lage over, og dæk fadet til.

Sæt det i køleskab, og lad sildene marinere natten over.

 

ANRET de marinerede røgede sild med hakkede æg, radiser i skiver, finthakket løg og fintklippet purløg.

 

SERVER med rugbrød og smør.

 

Røgede sild i lage

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her