Logo

Pintxos med olivenpuré og marineret makrel i vin- og æbleeddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 skiver brød
160 g grønne oliven
1 lille bdt purløg
1 dl olivenolie
200 g makrel (udbenet)
1 dl vineddike
1 dl æbleeddike
1 laurbærblad
Salt
1 løg
2 små tomater

Salt makrelfileterne og læg dem i eddike med knust laurbærblad i ca. 20 min. Rist brødet på begge sider. Udsten de grønne oliven og hak dem. Tilsæt finthakket purløg og lidt af olivenolien. Skær løget i tynde skiver. Skræl og hak tomaterne. Smør rigeligt med olivenpuré på brødskiverne, kom makrel i lange stykker ovenpå og pynt med de hakkede tomater og løgskiverne.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her