Logo

Pintxos med piperade og Serranoskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 skiver brød
4 halve skiver Serranoskinke
1 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 små tomater
1 æg
Salt og chilipulver (helst fra Espelette i Baskerlandet)
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg

Rist brødskiverne på begge sider og smør dem med lidt hvidløg.
Piperade:
I en høj pande svitses peberfrugterne, der er skåret i tynde skiver, i 3-4 min. Tilsæt løg i skiver, svits videre i et par minutter og kom tomater i tern, med deres saft, ved og kog det hele ved svag varme i små 5 min. Smag til med salt og baskisk chili. Ægget slås ud i en skål, piskes let og tilsættes den let kogende piperade.
Afkøl det hele lidt. Mens piperaden stadig er lun, rulles den i skinkeskiverne. Så kommes rullerne på det ristede brød og serveres straks
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her