400 g hakket skinkekød
400 g hakket lammekød
250 g dåse leverpostej
1 æg
½ dl rasp
salt og peber
½ dl sherry
2 fed hvidløg, knuste
1 spsk friskhakket estragon
1 spsk friskhakket basilikum
½ tsk tørret timian
2-3 tsk citronsaft
1 tsk husblaspulver
Salat:
1 lille bakke rucola
½ icebergsalat
1 lille glas oliven
1 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
salt og peber
hakkede krydderurter
Fars:
Rør alle ingredienserne sammen og hæld dem i en postejform.
Bag nederst i ovnen ved 175 º i godt 1 time.
Mærk med en strikkepind om postejen er gennembagt.
Lad stå i køleskabet 1 døgn.
Salat:
Rør olie og eddike sammen til en dressing og smag til med krydderier og hakkede krydderurter.
Bland rucola, fintstrimlet icebergsalat og snittede oliven.
Hæld dressingen over og server salat og postej sammen med lune flûte.