Logo

Påskepate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
200 g hakket kalve- eller kyllingelever
2 æg
1-1 ½ dl fløde
1 fed knust hvidløg
oregano
3-4 spsk hakket persille
15-20 grønne oliven
5-6 skiver bacon
5-6 laurbærblade

Bland 500 g hakket svinekød med 200 g hakket kalve- eller kyllingelever.
Rør 2 æg i, et ad gangen.
Rør 1-1 ½ dl fløde i.
Krydr med salt, peber 1 fed knust hvidløg og oregano.
Tilsæt 3-4 spsk hakket persille og 15-20 grønne oliven delt i halve.
Lad evt. blandingen hvile 1 time.
Kom pateblandingen i en aflang form ca 1 ½ litter.
Dæk med 5-6 skiver bacon.
Stik 5-6 laurbærblade ned mellem baconskiverne.
Bag pateen ved 200ºC i 1-1 ¼ time nederst i ovnen.
Giv cornichoner (små salatagurker) eller syltede agurker eller asier til.
En blandet salat er også godt tilbehør.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her