Her er en nem lille appetizer, som du kan sætte på bordet
til forventningsfulde gæster. Du kan også bruge fyldet som topping på store
stykker ristet surdejsbrød og nyde til frokost.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 5 min. 8 stk.
#
250 g vilde svampe eller champignon
½ spsk olie
1 spsk balsamico
½ flutes
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 spsk pesto
evt. frisk basilikum
*
Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
Rist dem på en pande med olie og krydr med salt og peber.
Tilsæt balsamico og lad det koge ind.
Skær fluten i 8 skiver og rist dem let.
Gnid dem med et overskåret fed hvidløg og dryp med olie.
Anret med svampe og top op med pesto.
Pynt evt. med frisk basilikum.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin