Logo

Miniboller med røget laks og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Miniboller med røget laks og skinke

 

Velkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med flødeost og skinke med salat og agurk

Arbejdstid: 40 min. Hævetid: 1 time og 15 min. Bagetid: ca. 10 min. Fryse-egnet (20 stk.)

 

#

Miniboller:

25 g gær

2½ dl mælk

25 g smeltet smør

½ tsk groft salt

ca. 425 g hvedemel

Pensling: 1 æg


Fyld med røget laks (til 10 stk)

5 skiver røget laks (halve skiver)

200 g flødeost naturel

friskkværnet peber frisk dild

 

Fyld med skinke (til 10 stk)

5 skiver lufttørret skinke (halve skiver)

2 dl små fine salater

10 skiver agurk

evt. smør

*


Rør gæren ud i lidt af mælken. Tilsæt resten af mælken sammen med smør, salt og gradvist mel. Ælt dejen glat og smidig. Lad den hæve 45 min. tildækket ved stuetemperatur.

 

Form 20 små boller og sæt dem på bagepapir på en bageplade.

Lad bollerne efterhæve ca. 30 min.

Pensl med sammenpisket æg og bag 8-12 min. i en 225 °C varm ovn.

Lad bollerne afkøle på bagerist.

 

Flæk 10 boller og smør dem med flødeost.

Læg dem sammen med dild, røget laks, og friskkværnet sort peber.

Flæk resten af bollerne og smør dem evt. med smør.

Læg dem sammen med skinke, agurk og salat.

 


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her