Også godt til madpakken
1 stykke stegt kalveculotte (evt rest kød fra dagen før)
2 stængler bladselleri
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk persille
2 spsk (oliven)olie
salt og peber træspid
*
Fjern sener og fedt fra culottestegen.
Skær tynde, aflange skiver af stegen.
Snit bladselleri og gulerødder i mundrette, aflange strimler.
Hak, hvidløg og persille.
Kom (oliven)olie på en varm pande.
Når olien er varm - ikke rygende - så tilsæt persille, hvidløg og de øvrige grønsager.
Sauter det hele ganske let, så der stadigvæk, er bid i grønsagerne.
Tag dem af varmen, og nedkøl dem i køleskabet i 10 minutter.
Anret nu de kolde, stegte grønsager på de tynde skiver kalveculotte.
Rul kødet pænt om fyldet, stik et spid igennem hver rulle, og spis retten som forret eller til frokost.
Tips: Du kan tilberede grønsagerne dagen før.·Og brug gerne andre grønne sager. Røde peberfrugter egner sig også fortrinligt til denne ret.
Magert kød er godt, når du skal udvikle muskelmasse, hvilket er absolut ønskværdigt, hvis forbrændingen skal i vejret. Men mad alene får desværre ikke musklerne til at vokse. Der skal også træning til.