500 g istandgjort kalkunlever
500 g istandgjort kalkunhjerter
4 store, søde æbler, skåret i både
3 skiver bacon
2 løg
4 æg
¼ l vand
3 spsk mandler
salt og peber
Leveren og halvdelen af hjerterne blendes eller hakkes i kødhakkeren.
Bacon skæres i mindre stykker og brunes i en lille gryde.
Hakket løg og æbler kommes ved og brunes i yderligere 5 min.
Hældes over med vand og koger til æblerne er møre.
Halvdelen tages fra, mens den resterende halvdel blendes og blandes med farsen.
De sidste kalkunhjerter skæres i små tern og kommes i farsen sammen med den resterende æblemos, æg, hakkede mandler, salt og peber.
Farsen kommes i små forme, sættes i vandbad og bages i ved 180°C i ca. en halv time.
Skal hvile efter bagningen.
Fin at servere med grønne salater og groft brød.
Kan fryses rå som leverpostej mens den færdige postej kan holde sig 4-5 dage i køleskab.