til 2 personer
2 dl grønsagsbouillon
2 snittede porrer
2 snittede gulerødder
2 tsk sambal oelek
1 stk bøffelmælks Mozzarella
1 frisk timian
1 stk kalkunfilet
olivenolie til stegning
salt og peber
Tilberedning:
Skær et dybt snit, på langs, i kødet med en skarp kniv, således at kødet stadig hænger sammen. Pensl med sambal oelek og del mozzarellaen. Læg osten på kødet og krydr med salt og peber. Rul sammen som til en tæt pølse og hold det sammen med tandstikkere. Brun kødet på alle sider i lidt varm olivenolie. Tag kødet fra og steg færdigt i en varm ovn, 180ºC i 20 minutter. Sauter grønsagerne i lidt varm olivenolie og tilsæt bouillon. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen og server til skiver af ”kalkunrullen”.
---