Logo

Grove pølsebrød med sennepsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grove pølsebrød med sennepsdressing


Disse pølsebrød er ligesom pølsehorn, men bagt med en smagfuld dej med rugmel, der er rullet omkring pølsen som et snobrød.

4 personer. Arbejdstid: 40 min. Hævetid i alt: 1½ time. Bagetid: 15-20 min.

 

#

Dej:

50 g gær

5 dl vand

2 spsk olie

1 tsk salt

1 spsk honning

300 g rugmel

ca. 550 g hvedemel

Fyld:

8 wienerpølser

Pynt: 1 æg

2-3 spsk gule hørfrø eller sesamfrø

 

Sennepsdressing:

3 spsk grov sennep

2 spsk honning

 

Tilbehør: evt. ketchup

evt. en stor skål salat

*

 

Rør gær ud i lunkent vand i en stor skål.

Tilsæt olie, salt, honning og rugmel.

Rør hvedemelet i, og ælt dejen, til den er blød og lidt klæg.

Lad dejen hæve tildækket i 1 time.

 

Del dejen i 8 stykker.

Tril hvert stykke til en pølse på ca. 50 cm.

Rul dejen omkring pølserne, og læg pølsehornene med god plads imellem på en bageplade med bagepapir.

 

Dæk dem med et fugtigt viskestykke, og lad dem hæve i 30 min.

Varm ovnen op til 200 °C.

 

Rør sennep og honning sammen.

Pensl hornene med sammenpisket æg, og drys med hør- eller sesamfrø.

Bag hornene i 15-20 min, til de er gyldenbrune og gennembagte.

 

Server hornene med senneps-honningdressing og evt. ketchup og en stor skål salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her