Logo

Grove horn med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hornene er lækre at tage med i madpakken.
25 g gær
3 dl mælk
½ tsk sukker
1 tsk salt
100 g fuldkornshvedemel
ca. 400 g hvedemel
200 g god revet ost
150 g skinkestrimler
Æg til pensling
Nigellafrø til pynt
 
Gæren opløses i mælken med salt og sukker.
Fuldkornsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes glat og smidig.
Dejen hæver tildækket i 1 time.
Ælt dejen let igennem og del den i 3 lige store stykker.
Disse udrulles til cirkler, der hver skæres i 6 trekanter, således at der bliver 18 trekanter ialt.
Fordel revet ost og skinke på trekanterne og rul dem sammen til horn fra den lange ende.
Læg hornene med spidsen nedad på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve  ½ time.
Pensl med æg og drys med nigellafrø.
Hornene bages ved 180°C i 15-20 minutter til de er pænt gyldne.
Afkøler på bagerist.


Tips: Nigellafrø er det samme som Jomfru i det grønne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her