Logo

Carpaccio, Caribisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Raffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg til pålæg et anstrøg af fremmedartet luksus

Raffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg til pålæg et anstrøg af fremmedartet luksus

Til 2-4 portioner:

 

350 g kamsteg til pålæg

3 passionsfrugter

salt, sukker og peber

4 spsk (oliven)olie

1 miniagurk (eller 150 g alm. agurk)

2 forårsløg, skåret i fine ringe

25 g saltede jordnøddekerner

 

Frugtkødet skrabes ud af passionsfrugterne.

Bland med salt, sukker, peber og 4 spsk olivenolie.

Lad det trække i 10 minutter, før det hældes gennem en si for at få fjernet kernerne. Miniagurk skæres i små terninger, forårsløg skæres i fine ringe, saltede jordnøddekerner hakkes, og det hele blandes med vinaigretten.

Kamsteg fordeles på tallerkener og dryppes med vinaigretten.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her