Logo

Carpaccio af kylling med sesamsmør, feldsalat og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til en let frokost og grønt er godt for øjnene

250 g kyllingebryst
30 g smeltet smør
1 løg
(oliven)olie
1 spsk sesamfrø
1 bk svampe
1 bk feldsalat
*
Skær kyllingebrystet i tynde skiver, læg dem på ildfaste tallerkener eller et ildfast fad.

Pensl med smør og drys med sesamfrø.

Bag kyllingen i ovnen ved 200°C i 12-15 minutter og tjek, om den er færdig.

Rens svampene, skær dem i mindre stykker og steg dem i olivenolie.

Skyl salaten, aftør den og vend den med svampene.

Snit løget i ringe, vend dem i salaten og server med kyllingen og ekstra ristede sesamfrø.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her