Dej:
120 g grahamsmel
240-300 g hvedemel
25 g gær
2 dl vand
2 spsk smør
1 æg
Fyld:
250 g broccoli
1 løg
1 æg
100 g fetaost
¼ tsk muskatnød
Æg til pensling
*
Ælt dejen og lad den hæve lunt og tildækket.
Rens broccoli og løg, skær dem i mindre stykker.
Damp dem møre i lidt vand.
Hæld vandet fra, kom grønsagerne i foodprocessoren eller hak dem fint
med en kniv.
Bland grønsagerne med fetaost i små terninger, æg og revet muskatnød.
Rul dejen ud med en kagerulle og skær 8 cirkler på størrelse med en
desserttallerken.
Fordel 1/8 del af fyldet på hver cirkel.
Pensl kanten hele vejen rundt med æg.
Fold cirklen sammen til en halvcirkel og tryk med en gaffel langs kanten.
Læg pirogerne på bageplade og bag dem midt i ovnen 15 min. ved 225ºC.