Ide til lækkert mellemmåltid
100 g bladselleri
20 g kalkunbrystpålæg
2 cherrytomater
½ bundt purløg
15 g hytteost med krydderurter
1 spsk mager yoghurt naturel
havsalt og peber
50 g rugbrød
*
A. Skyl og rens bladsellerien og skær stænglerne i tynde skiver.
Skær kalkunkødet i strimler.
Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarter.
Skyl purløgen og snit den.
B. Rør osten sammen med yoghurt og smag til med salt og peber.
C. Vend yoghurtdressingen og purløg i de øvrige ingredienser.
Kom det på rugbrødet.
Tips: Prøv også følgende dejlige salatvariant: Lav denne salat med julesalat, blancherede broccolibuketter eller sprød fennikel i stedet for bladselleri.
Hvis man fordobler mængden af ingredienser, har man et lille aftensmåltid.
11 g protein. 7 g fedt.·31 g kulhydrat. 6 g fibre