Logo

Andeleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvis du er i besiddelse af andefedt, kan du opnå en aldeles lækker leverpostej.
Den tilberedes nøjagtig som forklaret, i stedet for andefedt kan der bruges smør. Den færdige postej får en så ikke en udpræget smag af andefedtet, men næsten enhver vil tro, det er en »ægte« andeleverpostej.
Gåsefedt kan naturligvis anvendes på samme måde.

# Ingredienser

2 store andelever
1 blødkogt æg
1 spsk smeltet andefedt (evt smør)
1 hakket løg
salt og peber

* Tilberedning

Steg leveren let i smør, løget steges gyldent.
Alt kommes i en skål og piskes godt sammen, kommes i en serveringsskål. 
Kan holde sig i køleskabet i 4-5 dage.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her