Logo

Amagermadder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amagermadder

 

Klap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg imellem. Det er noget, de fleste børn kan lide - også dem i voksealderen.

4 personer eller 8 stykker. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min.

 

# Amagermad med æg og hytteost:

4 store skiver groft rugbrød

4 store skiver hvedebrød

evt. 25 g smør

2 æg

200 g hytteost

8 skiver agurk

1 tomat

karse

salt og friskkværnet peber

*

Kog æggene i ca. 10 min., skyl dem i koldt vand, og pil dem.

Fordel halvdelen af hytteosten på 2 rugbrødskiver.

Læg agurke- skiver, tomatskiver og æg i skiver ovenpå.

Drys med karse, krydr med salt og peber, og kom resten af hytteosten på toppen.

Læg 1 skive hvedebrød ovenpå hver.

Klem sammen, og skær dem over til i alt 4 madder.

 

# Amagermad med abrikos-flødeost:

4 store skiver groft rugbrød

4 store skiver hvedebrød

evt. 25 g smør

6-8 tørrede abrikoser

50 g flødeost naturel

*

 

Hak abrikoserne, og rør dem sammen med flødeosten.

Smør blandingen på 2 skiver rugbrød, og læg 1 skive hvedebrød oven på hver.

Klem sammen, og skær dem over til i alt 4 madder.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (9 stemmer)
Siden er blevet set 8.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her