Logo

Toastsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toastsnitter

 

Har du ingen ideer til natmaden? Så har du her vort forslag: frist gæsterne med disse lækre toast. De er hurtige.

• Hvis du vil have færre kalorier, skal du vælge tun i vand i stedet for i olie.

Forberedelse 20 min. Tilberedning 12 min. 4 portioner

 

# Råvarer til Toastsnitter:

1 dåse (195 g) tunfisk i olie eller vand

1 løg

1 tsk kapers

½-1 tsk salt

¼ tsk hvid peber

100 g champignon

1 spsk friskpresset citronsaft

1 bundt persille

1 fed hvidløg

2 tomater

100 g gorgonzola

8 skiver formbrød

4 skiver mellemlagret goudaost

DESUDEN: bagepapir til pladen

*

 

Fremgangsmåde:

1 Lad tunfisken dryppe af og mos den med en gaffel.

Skær løget i tynde ringe.

Bland tunfisk, løg og kapers og smag det til med salt og peber.

 

2 Skiv svampene fint og bland dem med citronsaften.

Skyl persillen. Hak persille og hvidløg fint.

Tern tomaterne.

Bland svampe, persille, hvidløg og tomater, krydr med salt og peber.

 

3 Varm ovnen til 225 °C.

Tern gorgonzolaen.

Fordel svampeblandingen på 4 skiver brød og drys gorgonzola over.

Læg tunfiskeblandingen på resten af brødskiverne og dæk med en osteskive.

Læg bagepapir på en plade og læg brødene på.

 

4 Gratiner brødene i 12 min, eller til de er gyldne og osten er smeltet.

Tag dem ud og del dem i trekanter. Server straks.

 

Tips & råd


Toastsnitter 


Variation: læg en bid skinke på brødet.

Dæk med skiver af fetaost og tomater.

Bland olie med timian, salt og peber og dryp over og gratiner.


Toastsnitter 


Ostesorter som er gode til gratinering smelter ved høj temperatur, fx gouda, emmentaler, gruyere, mozzarella og blåskimmelost.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 349 = kJ 1465

Kulhydrat 29 g Protein 29 g Fedt 13 g (34%) Fibre 3 g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her