Til 2 personer
2 spsk hvidvinseddike
3 fintsnittede skalotteløg
200g rensede kantareller
1 dl tør hvidvin
1 bdt purløg
75g kold økologisk smør
1 pk. optøet kammuslinger
salt og peber
Tilberedning:
Varm lidt smør på en pande og steg kammuslingerne 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber. Tag dem fra og hold dem lune. På samme pande ristes 2 stk løg og kantareller i 2 minutter. Tilsæt spinat og vend det sammen på panden. Krydr med salt og peber.
Beurre Blanc: Sauter 1 stk løg i lidt smør og tilsæt eddike. Når eddiken næsten er fordampet, kommes hvidvin ved. Lad det reducere til ¼ . Pisk det kolde smør i (nu må saucen ikke koge da den vil skille). Tilsæt snittet purløg og server til de stegte kammuslinger sammen med svampe og spinat.
-----