Logo

Skovsvamperagout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Køb en bakke blandede skovsvampe, hvis du ikke selv tør gå i skoven efter dem. Sørg dog for at de ikke har ligget indpakket i plastic i bakken så længe at de er blevet både mugne og rådne. Især de sorte trompetsvampe forgår ret hurtigt og lugter som sure tennissko.
Skær en pæn skive røget bacon i strimler og svits dem i smør. Riv de største svampe i stykker med fingrene og sauter dem i baconsmørret på panden. Kom hakket løg og friske tranebær ved. Tørrede kan bruges eller andre skovbær.
Hæld derpå piskefløde i panden og lad den koge ind med svampene. Spæd eventuelt op med lidt vand eller bouillon. Drys en smule paprika i for at give smag og farve. Det er såmænd det hele.
Skovsvamperagouten smager fortryllende.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her