Logo

Braiseret græskar med kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på briseret græskar. Retten kan bruges som vegetarisk hovedret, eller som tilbehør til blandt andet kødretter. Let og lækker aftensmad eller tilbehør for hele familien.


350 g skrællet græskar i tern
5 dl kokosmælk
350 g sød kartoffel i tern
100 g svampe
½ dl piskefløde
50 g jordnødder
100 g squash i tynde skíver
1 tsk sukker

*

 
Kog græskar og kokosmælk i en gryde ca. 10 minutter.
Tilsæt kartofler og svampe og lad retten småsimre 15 minutter.
Tilsæt fløde, jordnødder, courgette og smag til med sukker og salt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her