Logo

Braiserede stråsvampe med soyasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du er træt af at serverer fisk og skaldyr i diverse afskygninger til forret så ser her: braiserede svampe i soyasauce. Retten er let at lave med få ingredienser. Let men lækker forret.


250 g stråsvampe
2 fed knust hvidløg
1 spsk olie
Salt
peber
1 tsk sukker
3 spsk soyasauce
Korianderblade

*

Sauter hvidløg i olie, tilsæt svampene og vend dem hurtigt. Krydr med salt, peber, sukker og soyasauce. Tag panden af blusset og anret de braiserede svampe på et fad. Drys med peber og korianderblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her