Logo

Tigerrejer med chili og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tigerrejer med chili og basilikum

Basilikum og chili er en overraskende smagskombination.

 

30 rå tigerrejer

60 g smør

1 fed presset hvidløg

2 tsk rørsukker

2 spsk citron- eller limesaft

1 spsk finthakket koriander

2 spsk finthakket basilikum

1 spsk chilisauce (sweet chilisauce på flaske)

 

Rens rejerne: Knæk hovedet af dem, fjern skallen, men lad halen sidde.

Læg nu et snit med en skarp kniv langs med ryggen på rejerne og fjern den sorte streng.

Smelt smørret i en dyb stegepande eller en wok.

Tilsæt hvidløg, sukker, citronsaft, koriander, basilikum og chilisauce og bland det hele sammen.

Hæld rejerne i og steg, til de er lyserøde, hvilket er tegn på, at de er gennemkogte.

Smag evt. på rejerne for at teste, om de har fået nok.

 

Tips: Smager dejligt på picnic, men er også velegnet som snack til et glas hvidvin eller en drink.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her