Dette usædvanlige navn stammer fra Australien, hvor man serverer rejer fra havets bølger "surf" sammen med steaks fra dyr, opdrættet på græs "turf". Selvom det for os lyder som en besynderlig blanding, så passer smagene faktisk fantastisk til hinanden, særligt når begge dele druknes i lækkert hvidløg- og persillesmør.
350 g mørbrad eller rumpsteak skåret i 2,5 cm tykke skiver
12 rå tigerrejer uden hoveder
2 spiseskeer olivenolie
2 fed hvidløg, knust
1 tsk paprika
¼ tsk tabascosauce
¼ tsk Worcestershiresauce
salt og friskkværnet sort peber
Hvidløg- og persillesmør
50 g smør
2 fed hvidløg, knust
2 spsk hakket frisk persille
fint revet skal fra ¼ citron
1 spsk citronsaft
4 x 25 cm bambusspid lagt i blød i cirka 30 minutter.
Skær kødet i 16 kvadrater på hver cirka 2,5 cm.
Pil rejerne, med lad det yderste af halen blive siddende.
Bland olivenolien med hvidløg, paprika, tabasco, Worcestershiresauce og masser af salt og peber.
Dyp rejerne i marinaden og læg dem derefter til side på en tallerken.
Kom kødet i marinaden og lad det trække i 15 minutter.
Kom 4 stykker kød og 3 rejer skiftevis på hvert bambusspid.
Læg dem på grillen over mellemvarme kul og lad dem få 5-10 minutter, idet du af og til vender dem, indtil kødet er færdigt og rejerne akkurat er gennemstegte.
I mellemtiden lægger du smør og hvidløg i en lille gryde som du sætter yderst på grillen, så det kan smelte.
Tilsæt den hakkede persille, citronskræl og citronsaft.
Så snart spiddene er færdige fordeler du dem på 4 tallerkener og hælder hvidløgssmørret over. Server eventuelt sammen med: Fugtigt ølbrød.