Fars:
500 g magert hakket oksekød
1 tsk groft salt
3 spsk fintrevet løg
1 lille fed knust hvidløg
1 æg
1 ½ dl mælk
5 spsk rasp
6 lange pinde til bålstegning
150 g bacon i tynde skiver
Fars:
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
Kom løg, hvidløg og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Del farsen i 6 portioner og klem hver portion fast om en pind, så farsen
har form som en tyk "pølse".
Sno baconskiverne omkring (sørg for det sidder godt fast).
Steg farsbrødene over bålets gløder ca. 10 min., til farsen er
gennemstegt og baconen gylden.
Drej pindene langsomt under stegningen.
Tips: De små farsbrød kan tilberedes i ovn.
Læg dem (uden pinde) på en rist i bradepanden.
Grill farsbrødene øverst i ovnen, ca. 3 min. på 4 sider (ca. 12 min. i alt).