Saftige schnitzler fra skinken eller nakken er meget velsmagende. Husk at
marinere schnitzlerne nogle timer før, maden skal serveres. Det hele kan også
sagtens grilles.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.
#
4 tynde skinkeschnitzel (evt nakkekoteletter)
4 spsk olie
1 tsk herbes de Provence
salt og peber fra kværn,
evt. grønsager
*
1. Bank kødskiverne lidt ud i længderetningen.
Hvis de er meget brede, skæres de en gang over på langs.
2. Pisk olien med det franske krydderi og peber.
Smør blandingen på begge sider af kødet med en pensel.
Stik kødet på metal eller træspid, evt. med rensede, ituskårne
grønsager imellem (fx halve tomater, bidder af grøn peber, kvarte løg eller
store champignon).
3. Steg kødet på grillen 3-5 min. på hver side, alt efter
tykkelse.
Kødet må endelig ikke få for meget.
Der pensles med olie af og til.
Drys først med salt, når kødet er færdigstegt.
Velegnet som frokostret med kryddersmør og en skål salat.