Logo

Skinkespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skinkekød
1 lille dåse cocktail pølser
1 pakke bacon i skiver
8 store champignon
1 grøn peber
8 cherry tomater eller små nye danske tomater
2 store løg
 
Skær skinkekødet i 8 store tern, der omvikles med bacon.
Rens champignonerne.
Rens løgene og del dem i kvarte.
Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.
Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.
Hvert spid består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spiddet.
Risten smøres med olie og spiddene grilles.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her