Logo

Saté med peanutsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skinkemignon
8 tynde træpinde

Marinade:
1 lille løg
2 fed hvidløg
2 spsk soyasauce
2 spsk olie
2 tsk sukker
1 tsk gurkemeje

Peanutsauce:
4 spsk peanutbutter
3 spsk ymer
salt og peber
citronsaft

Skær kødet i lange strimler, 1-1 ½ cm tykke og læg dem i en skål.
Rør marinaden sammen og hæld den over kødet.
Bland det hele godt og lad det trække i køleskabet mindst en time.
Læg træpindene i koldt vand i 10 min.
Stik det marinerede kød på pindene og drej hele tiden en halv omgang, inden pinden stikkes igennem.
Der skal være et stykke tilbage af pinden, der kan bruges til skaft.
Grill satéen 5-6 min på en forvarmet gril, ca. 6 cm fra gløderne.
Vend dem flere gange.
Servér med peanutsauce, som røres af ymer og peanut, og smages til med salt, peber og citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her