Se dig godt for, når
du køber pølser. Tjek varedeklarationen for forholdet mellem kød og fedt og
øvrige tilsætningsstoffer. Det er godt for helbredet.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10min. Ikke fryse-egnede. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
2-4 grillpølser
1½ dl grov bulgur
2¼ dl vand
125 g grønne bønner
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 lille fed hvidløg
(knust)
200 g cherrytomater
(gule og røde)
frisk mynte
salt og peber
*
Kog bulguren i
letsaltet vand i 10 min. og hæld den i en sigte.
Rens bønnerne og skær
dem i mindre stykker.
Blancher dem i
kogende, letsaltet vand i 3 min. og hæld dem i en sigte.
Pisk en dressing
sammen af olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber og vend bulgur og bønner i.
Skyl tomaterne og
skær dem i halve eller kvarte.
Vend dem i salaten
sammen med friskhakket mynte. Server med (grill-)stegte pølser.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin