Logo

Ristede pølser med bulgursalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristede pølser med bulgursalat


Se dig godt for, når du køber pølser. Tjek varedeklarationen for forholdet mellem kød og fedt og øvrige tilsætningsstoffer. Det er godt for helbredet.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10min. Ikke fryse-egnede. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2-4 grillpølser

1½ dl grov bulgur

2¼ dl vand

125 g grønne bønner

2 spsk olie

1 spsk citronsaft

1 lille fed hvidløg (knust)

200 g cherrytomater (gule og røde)

frisk mynte

salt og peber

*

 

Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. og hæld den i en sigte.

Rens bønnerne og skær dem i mindre stykker.

Blancher dem i kogende, letsaltet vand i 3 min. og hæld dem i en sigte.

Pisk en dressing sammen af olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber og vend bulgur og bønner i.

Skyl tomaterne og skær dem i halve eller kvarte.

Vend dem i salaten sammen med friskhakket mynte. Server med (grill-)stegte pølser.

 

Ristede pølser med bulgursalatRistede pølser med bulgursalat

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her