Tilpasset camping og Trangia sæt
2 sejfilet a ca. 150 g
250 g selleri i tern
Lidt tyndskårne jordskokker
En lille håndfuld persille
½ citron
1 avocado
1 fed hvidløg
2 spsk ymer eller lignende
Salt og peber
Selleri skrælles og skæres i tern og steges på panden sammen med tyndskårne jordskokker, i ca. 10 min.
Når selleri og jordskok er bløde, skubbes de ud i siden af panden.
De to stykker sej krydres med salt og peber hvorefter de steges på den frie plads i lidt olie, ca. 3 min. på hver side.
Fisken tages af panden og grøntsagerne varmes igennem.
Grønsagerne tilsættes. Persille, lidt citronsaft samt salt og peber.
Imens grønsagerne steger, flækkes avocadoen og kødet skrabes ud med en ske og moses med en gaffel.
Mosen tilsættes ymer, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.
Tips: Her er det panden som er eneste opvask.