ca. 1,2 kg ribsteaks
sauce:
1 spsk olie
2 dl ketchup
1 dl vand
1 spsk worchestersauce
2 spsk brun farin
1 spsk sennep
1 tsk salt
peber
¼ - ½ tsk cayennepeber
1 tsk chili
1 spsk citronsaft
tilbehør:
blandet salat
brød
Tilberedningstid: 1 ¾ time - heraf er 15 min. arbejdstid.
Ribsteaksene lægge si en smurt bradepande og stilles i ovnen 45 min. ved 175ºC på midterste rille.
Ingredienserne til saucen koges sammen 5-8 min. Det meste af saucen smøres på ribsene.
De stilles i ovnen igen og gives yderligere 40 min.
De smøres med saucen et par gange under stegningen.
Grilles 2-4 min. til sidst.
Udendørsgrill:
Ribsteaks kan også koges i ca. 1 time.
Afdryppes og smøres med saucen. Derefter grilles de over trækul.