Denne forret er meget enkel. Til 4 personer.
2 store modne pærer
4 skiver groft hvidt brød
ca 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
8 tynde skiver parmaskinke
175 g Gorgonzola
100 g blandede grønne salatblade
ca 2 spsk af: Den bedste sennepsdressing
salt og friskkværnet sort peber
Skær pærerne i skiver på cirka ½ cm og fjern kernen fra hver skive.
Læg pærerne på grillens rist over de halvvarme kul.
Grill dem i 2-3 minutter til de er varmet igennem og let mørke.
Fjern dem fra grillen og sæt dem til side.
Kom brødet på grillen og rist det i 1-2 minutter.
Vend det, kom lidt olie på det og læg 2 skiver parmaskinke på hvert stykke.
Kom et par pærestykker ovenpå og drys Gorgonzola på toppen.
Kom den franske dressing og nogle krydderier på salatbladene.
Del salat og bruschettaer op på 4 flade tallerkener, kom et stykke brød ovenpå og server retten med det samme - helst med en masse solskin og noget boblevand.