De er lækre som tilbehør til alle slags kød, men de er ekstra gode til lammekød.
Til 4 personer
750 g melede kartofler, skrællede
1 middelstort løg, halveret og skåret i skiver
2 fed hvidløg, finthakket
300 ml kyllinge- eller grøntsagsbouillon
2 spsk friske timianblade
40 g smør
salt og friskkværnet sort peber
Skær kartoflerne i tynde skiver og stabl dem i midten af 4x30 cm firkantede stykker aluminiumsfolie.
Fold aluminiumsfoliet op omkring kartoflernes sider og del løget, hvidløget, kyllingebouillonen og timianbladene ligeligt imellem dem.
Krydr kartoflerne med salt og peber, kom smør på her og der og fold aluminiumfoliets kanter godt sammen for at lukke pakkerne tæt.
Placer pakkerne i den ene side af grillen og grill dem i 15-20 minutter, idet du flytter dem rundt en gang imellem, for at være sikker på at de bliver grillet jævnt.
Når de er færdiggrillede, vil kartoflerne have suget alt bouillonen og smørret op, og de vil være møre.