Logo

Laks grillet med Ansjossmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portion

1000 g frisk Laks
150 g Smør
75 g Ansjoser

Ansjossmørret tilberedes på følgende Måde:
Ansjoserne renses og lægges et Stykke Tid i Vand for at afsaltes. Stød dem derefter i en Morter med Smørret og pres det hele gennem en fin Sigte.
Laksen skæres i Skiver på 1 ½ cm Tykkelse. Steg disse over livlig Ild uden nogen Slags Krydderi i 3 eller 4 Minutter på hver Side på en på Forhånd opvarmet velsmurt Grill.
Lakseskiverne lægges på et varmt Fad, og samtidig serveres Ansjossmørret i Sauceeskålen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her