4 rødfisk
12 kartofler
½ pose friske løvstikke
8 fed hvidløg
½ tsk havsalt
½ tsk peber
2 spsk olie
Karrysauce:
2 dl cremefraiche 18%
½ tsk karry
1 knivspids peber
Karrysauce:
Bland cremefraiche med karry og peber efter smag og stil koldt.
Rens fiskene for skæl og indvolde.
Pas på piggene, der findes på finner og gælleklapper.
Fjern finnerne og skær hovedet fra.
Vask kartoflerne grundigt.
Prik dem med en gaffel og bag dem i ovnen ved 185°C i 1 time.
Gnid fisken ud- og indvendigt med salt og peber.
Stik en kvist løvstikke og 2 knuste fed hvidløg ind i bugen på hver fisk.
Pensl fiskene med lidt olie og grill disse på begge sider i 8-10 minutter.
Servér fisken med de bagte kartofler og den kolde karrysauce og en god salat efter egen smag.