1 kg afpudset oksemørbrad
3 spsk mørk farin
2 spsk Sweet Chili sauce (Amoy)
2 spsk Teriyaki sauce (Amoy)
2 spsk vand
2-3 fed knuste eller finthakkede hvidløg
Tabasco efter smag
2 spsk smeltet smør
2 spsk balsamicoeddike
3 spsk lynghonning
600 g rodfrugter, løg, peberfrugter efter smag og lyst.
Grøntsagerne rengøres og skæres i mundrette stykker.
De 3 ingredienser røres sammen og blandes heri.
Drønes op i en alu-bakke og placeres i bunden, lidt væk fra de varme kul / briketter.
Pensl mørbraden med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Placér mørbraden på grillristen, over grønsagerne.
Kødet grilles i ca. 50 min. og vendes af og til.
Ind imellem pensles der med marinaden, men først efter den har taget den første farve.
Husk, at kødet skal hvile i ca. 15 min., inden der "trancheres".
Urterne fra ovenstaende opskrift, fiskes op af alu-bakken og holdes
varme.
Skyen fra kødet og grønsagerne, hældes i en gryde og koges ind med 1-2 dl piskefløde.
Serveres til.