600 g Napolisteaks, 6-8 stk
250 g Pasta-spaghetti
½ dl hakket persille
salt og peber
2 peberfrugter (gul & rød)
1 ½ dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust
½ dl citronsaft
¼ dl hakket persille
Reven citronskal af ¼ citron
1 grøn chili uden kerner
salt og peber
Marinade:
Pisk/blend ingredienserne til marinaden grundigt sammen (olie, hvidløg, citronsaft).
Lemon-chili pesto:
Blend 1 dl af marinaden med persille, reven citronskal, chili samt salt og peber til pestoen grundigt sammen og smag til med salt og peber.
Napolisteaks:
Tænd grillen. Pensel kødet med 2 spsk marinade. Lad det trække tildækket 30 min. i køleskab.
Bland kogt spaghetti skyllet i koldt vand med ½ dl marinade og hakket persille. Smag til med salt og peber.
Del peberfrugterne i kvarte på langs og fjern kernerne. Grill peberfrugterne på skindsiden til skindet er sort. Kom dem i en plastpose i 5 min.. Træk skindet af, skær peberfrugterne i tynde strimler og vend dem i ¼ dl marinade.
Grill kødet 1 min. på hver side på en meget varm grill.
Fordel kødet på tallerkenerne sammen med lidt rucolasalat, dryp med lemon-chili pesto. Server peberfrugt samt pasta til, drys med parmesanost.