Logo

Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke a ca. 100 g
1 stor aubergine
1-2 citroner
2 spsk olivenolie
600–800 g nye kartofler
dild
 
Grøn sauce:
ca. 4 dl fromage frais 0.5% eller Fromage Blanc
1-2 tsk estragon - eller anden dijonsennep
basilikum
purløg
 
Kog kartoflerne.
Skær aubergine i 1 ½-2 cm tykke skiver og læg dem i et fad med saft
af 1 citron, 1 spsk olie, salt og peber. Vend dem af og til.
Rør fromage frais med sennep, salt og peber og vend finthakket basilikum
og purløg i.
Pensl kødet med 1 spsk olie. Grill kødet 4-5 minutter på hver side.
Grill aubergineskiverne.
Servèr kødet med en skive citron, aubergineskiver, grøn sauce og kartofler pyntet med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her