1 kg kyllingebryst
1 tsk stødt koriander
2 fed hvidløg
1 mellemstortløg
1 tsk karry
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt ingefær
1 tsk salt
2 spsk sukker
¾ dl olie
Sauce:
200 g saltede peanuts
4 tørrede chilipebre
½ dl citronsaft
2 fed hvidløg
4 spsk brun farin
2 små løg
1 tsk salt
1 rød peberfrugt
2 bouillonterninger
1 dl olie
3 dl vand
Fjern skind og ben fra kødet og skær det i stykker, ca. 3 x 4 cm. Findel hvidløget i en morter sammen med grofthakkede løg og bland med spidskommen, karry, ingefær og salt. Blandingen stødes til en pasta og røres i olien lidt efter lidt. Kom kødet i og lad det marinere i 1-2 timer eller længere i køleskabet. Sæt kødet sammen på små spid (bambusspid) og steg dem på grillen, vendes en gang. Kødet lægges så tæt på grillen, som det kan uden at brænde, og steges 2-3 min. på hver side. Saucen laves således: Læg de tørrede chilipebre i blød i lunkent vand i ca. 30 min. Blend dem derefter sammen med hvidløg, løg, jordnødder og peberfrugt. Varm olien på en pande, kom nøddemassen i og rist den 5 min. under omrøring. Rør citronsaft, sukker, salt samt bouillonterninger (opløst i vandet) i og smag til. Saucen skal være stærk og "brændende" i smagen. Serveres varm til det grillstegte kød sammen med kogte ris.