Vi har erstattet salvieblade med frisk rosmarin og rullet
kødet med skinken. Det gør det nemt, at sætte på spid og stege på grillen.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
8 tynde skiver mørt kalvekød (250-300 g)
2 skiver parmaskinke
1 kvist frisk rosmarin
1 spsk olie
1 fed hvidløg (knust)
salt og peber
Tilbehør: grønsager og nye kartofler
*
Læg en kvart skive parmaskinke og lidt frisk rosmarin på
hver skive kalvekød, rul dem sammen og sæt dem på spid.
Pensl med lidt olie rørt sammen med hvidløg, salt og peber
og steg på en varm grill eller en grillpande i alt 10-15 min.
Server med friskkogte kartofler og grillstegte grønsager (fx
tomater og squash).
TIPS: Saltimbocca er en italiensk kødret, der laves af
kalvekød, prosciutto og salvie. Saltimbocca alla romana regnes som en typisk
ret for Rom og Lazio, men varianter findes også i andre regioner, samt i
Schweiz, Spanien og Grækenland, og denne i Danmark.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin